Rólunk
Üdvözöljük a Alfa Vitál webshop webáruházban!

Rólunk

Vállalkozásunk több mint 10 éve foglalkozik olyan étrend kiegészítő készítményekkel, amelyek segítségével a modern emberek könnyen becsempészhetik a természet által megalkotott csodákat a táplálkozásukba.

A mai rohanó világban sajnos sokszor nincs időnk még rendszeresen táplálkozni sem, arra meg aztán végképp nincs, hogy egészséges ételeket készítsünk magunknak.

A természet viszont már évmilliókkal ezelőtt megalkotta a gyógyírt minden bajunkra, amelyeket változatlan formában fogyasztva ma is könnyen tehetünk valamit az egészségünkért.

Célunk, hogy az általunk értékesített termékek változatlan, természetes formájukban jussanak el a fogyasztókhoz, és ne mindenféle átalakításon átmenve, az ipari feldolgozás áldozataként végezzék. Ugye Ön is halotta már, hogy a C-Vitamin melegítés hatására szétesik, hogy a melegen sajtolt olajok a hevítés miatt sokkal kevesebb vitamint tartalmaznak, mint a hidegen sajtoltak, és hogy a gyógynövény és egyéb kivonatok számos kémiai reakción mennek keresztül mire eljutnak a felhasználókhoz.

Az Alfavitál termékek NEM TARTALMAZNAK MESTERSÉGES ANYAGOKAT, CSUPÁN GYÓGYNÖVÉNYEK, ÉS EGYÉB HASZNOS ALAPANYAGOK TERMÉSZETBEN ELŐFORDULÓ, MECHANIKAI ÁTALAKÍTÁSA SORÁN, A KÖNNYEBB FOGYASZTÁSRA ELŐKÉSZÍTETT ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK.