ÁSZF
Üdvözöljük a Alfa Vitál webshop webáruházban!

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy webáruházunkban történő megrendelés esetén jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) automatikusan Ön és az Eladó (Sportmix Kft.) által kötött szerződés elválaszthatatlan részét képzik.

Kérjük, hogy csak akkor vásároljon webáruházunkban, ha jelen ÁSZF feltételeit megismerte, és azokat maradéktalanul elfogadja.

Tájékoztatjuk, hogy az az Ön és Sportmix Kft. között létrejött szerződés „írásban megkötött szerződésnek” minősül.

A webáruház működésével, megrendelési folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a feltüntetett elérhetőségeken rendelkezésére állunk.

Az Sportmix Kft. fennntartja a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) rendelkezéseit módosítsa. Esetleges módosítás esetén a megrendelés leadásának napján érvényben lévő ÁSZF rendelkezései az érvényesek.

Eladó adatai

Név: Sportmix Kft.

Székhely: 2800 Tatabánya, Vértanúk tere 18.

Adószám: 1040331-2-11

Szerződés nyelve: Magyar

Számlaszám: 11740009-20081160

A szerződéskötés

A megrendelés webáruházunkban történő elektronikus levél elküldésével Ön vételi ajánlatot tesz a”Rendelés” fül alatt Ön által megadott termék/ekre. Amennyiben a vásárló a megrendelés elküldését követő 3 munkanapon belül nem kap cégünktől visszaigazolást (weboldalunkon vagy elektronikus levélben), mentesül ajánlati kötöttsége alól. A felek között (Sportmix mint Eladó és vásárló, mint Vevő) között a szerződés a megrendelés visszaigazolásával jön létre.

A szerződés, írásban megkötött szerződésnek minősül. A felek megállapodnak, hogy az Eladó, valamint a vásárló közötti, a vásárló adatai között szereplő elektronikus levélcímen történő kommunikáció írásbeli kommunikációnak minősül.

Tájékoztatjuk, hogy a jelen ÁSZF-et, valamint az Ön rendelése adatait a megrendelés visszaigazolásakor e-mailben is megküldjük az Ön részére. Tájékoztatjuk, hogy e dokumentumok képezik az Sportmix Kft. és az Ön között létrejött szerződésnek, az alapját és ezek írásbeli okiratoknak minősülnek.  Megküldésükkel eleget teszünk a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 3. § szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének. Kérjük, hogy e dokumentumokat olvassa el, és őrizze meg. Kérdése esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Az Sportmix Kft. jelen ÁSZF-ben szereplő feltételek szerint köteles az Ön által megrendelt termékeket elektronikus letöltés formájában biztosítani, azt a jelen ÁSZF-ben meghatározott letöltési mennyiségben és időtartamon belül elérhetővé tenni.

Az Sportmix Kft. termékei jogvédettek, ezért a terméken található hivatkozása önkényesen nem távolítható el, és nem írható felül. 

Tudnivalók a vásárlásról

A webáruházban megrendelhető termékekről részletes leírást talál a terméklapokon. 

A vásárláshoz és az egyedi megrendeléshez regisztráció nem szükséges.

A vásárlás az alábbi módon történhet: 

1. Rendelés fül alatt, közvetlen vásárlással. Itt miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt terméke/ket, fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket majd nyomja meg a küldés gombot.

2. A Kapcsolat fül alatt történő közvetlen e-mail küldésével.

Megrendelés és fizetés

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak. Kérjük, kísérje figyelemmel levelezését (a megadott elektronikus levélcímet), mert e-mailben tartjuk Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a rendelés menetéről, kiszállítás idejéről, vagy a rendelt termék beérkezéséről.

Visszaigazolás menete

Cégünk minden esetben automatikus e-mailben visszaigazolja a rendelés feldolgozását, mely a megrendelés rögzítésével egy időben történik elküldésre. Ennek kézbesítése - levelezési kiszolgálótól függően - 24 órán belül megtörténik. Nézze meg a levélszemét között is, ha a visszaigazoló e-mailt nem kapná meg ezen időtartamon belül!

A megrendelések feldolgozása

Amennyiben a megrendelés előtt technikai jellegű kérdése van, úgy annak megválaszolása minimálisan egy munkanap. Az elektronikus levelek esetében egyes levelező-szolgáltatásoknál előfordulhat, hogy az általunk küldött e-maileket levélszemétként (spam) érzékelik. Ezért amennyiben az előző bekezdésben lévő időtartamokon belül nem érkezik visszajelzés, először javasoljuk a levélszemét átnézését.

Fizetési módok

  1. 1. Banki átutalással az Általános Szerződési Feltételekben megadott számlaszámra történő átutalással.
  2. 2. Készpénzátutalási megbízás formájában!

Csomag megérkezését követően, az abban található készpénzátutalási megbízáson (csekk) található határidőig.

Jelen szerződéssel a vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelt termék árát a csomagban feltűntetett készpénzátutalási megbízáson feltűntetett határidőre és módon nem fizeti meg, úgy a Vevő nyilvános adatai valamint a tartozás összege nyilvánosan közzétehető a világhálón. A nyilvános közzététel általi közvetlen vagy közvetett módon keletkező kárát saját hibájából származó kárként viseli, és a(z) eladóval vagy a portál üzemeltetőjével szemben e tekintetben semmilyen kártérítésre, egyéb jogorvoslatra vonatkozó igényt nem támaszt.