Viniseera
Üdvözöljük a Alfa Vitál webshop webáruházban!

Viniseera

Viniseera

Viniseera - A természet ajánlásával

Napjainkban egyre többek számára ismert az a tudományos felfedezés, hogy a stressz, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a szennyezett levegő, és számos mára elterjedt mesterséges eredetű anyag növelheti a szervezetben a szabad gyökök képződését. Több kutatás bebizonyította, hogy számos betegség - de különösen a rákos elváltozások - kialakulásában jelentős szerepet játszik a szabad gyökök képződése. A szabad gyökök - instabil elektron szerkezetük miatt - rendkívül agresszívek és rövid életűek, mivel nagyon gyorsan kémiai reakcióba lépnek más vegyületekkel, hogy beszerezzék a számukra hiányzó elektron(oka)t, ezzel láncreakciót indítanak el, melyet kizárólag az antioxindánsok képesek megállítani.

A Magyarországon is őshonos kékszőlő magjában nagy mennyiségben találhatók az antioxidánsok családjába sorolható polifenolok. Nem véletlen, hogy az orvosok sok esetben - különösképpen vérszegénység esetén - ajánlják napi 1-1 deciliter vörösbor elfogyasztását (a vörösbor készítés során a ledarált szőlőt - a héjban található színezőanyag kioldódása miatt - akár egy hétig is hagyják állni mielőtt kipréselik, így oldódhat bele a nedűbe az összetört magokban található magas polifenol tartalom)

A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A Viniseera készítmények csak és kizárólag magas polifenol tartalmú kékszőlő mag felhasználásával készülnek. Mind a szőlőmag mikroörlemény mind pedig a hidegen sajtolt olaj magas E-Vitamin, polifenol, rezveratrol tartalommal bírnak. Minden egyes szőlőmag szállítmány polifenol tartalma bevizsgálásra kerül az örlést követően, így a Viniseera termékekben csaki a minimum 3000 mg / 100g polifenol tartalmú örlemény kerül felhasználásra.

A gyomorban való megfelelő felszívódás biztosításához a rendkívül kemény szőlőmagot minimum 20 mikron finomságú szemekre szükséges őrölni, melyet a Viniseera-t előállító üzemekben található, szabadalmaztatott őrlési technológiát használó berendezésekkel vagyunk képesek elérni.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Viniseera szőlőmagliszt (150gr)
Természetes antioxidáns 150 grammos kiszerelésben . A szőlőmagban található polifenolosalkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.A VINISEERA szőlőmag mikroőrlemény átl..
3.200Ft
Nettó: 2.520Ft
Viniseera szőlőmagliszt (250gr)
Természetes antioxidáns 250 grammos kiszerelésben . A szőlőmagban található polifenolosalkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.A VINISEERA szőlőmag mikroőrlemény átl..
4.900Ft
Nettó: 3.858Ft
Viniseera Plus szőlőmag és héj őrlemény (150gr)
Természetes antioxidáns 150 grammos kiszerelésben. A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. A VINISEERA Plusz átlagos összpolifen..
5.900Ft
Nettó: 4.646Ft
Viniseera szőlőmag olaj (250ml)
Kíméletes hideg sajtolással készült, adalékanyag mentes természetes élelmiszer. A sajtolás során megőrzi magas E-vitamin és többszörösen telítetlen zsírsav tartalmát. Mint étolaj, harmonikus íze miatt saláták, pástétomok készítéséhez kíváló. Használhatjuk sütéshez is. Naponta egy teáskanál elfogyasztása javasolt. ..
2.590Ft
Nettó: 2.040Ft
Viniseera Ajándékcsomag
kékszőlőmag-mikroőrlemény termékcsalád A csomag tartalma: szőlőmag olaj, szőlőmag mikroőrlemény, táblás étcsokoládé ..
6.490Ft
Nettó: 5.110Ft